Bemutatkozás | Kezelések | Árak | Galéria | Visszajelzések

Holisztikus lélekringatás

A módszer, a testben áramló energia blokkok feloldására, a szervezet természetes ellazító, védekező és öngyógyító erejének aktivizálására összpontosít. A ringató és vibráló mozgáson keresztül az egész test gyengéd rezgésbe jön, ami a fejtetőtől a lábujjakig hat.
Ez a fajta ringató technika teszi a kezelést az egyik legmélyebben ellazító módszerré az idegrendszerre gyakorolt nyugtató hatása miatt.
A szervpulzálással a belső szervek funkciójának helyreállítására, harmonizálására törekszünk. Segítségével a testi és lelki méreganyagok oldódása és kiürülése felgyorsul.
Jó eredménnyel alkalmazható: a félelmek, pánikbetegség, depresszió oldásában, mint kisegítő terápia. Oldja a testi és lelki fájdalmakat. Ajánlott menedzser betegségeknél, akik túlterheltek, erős stressznek vannak kitéve.
Kismamák és a” pocaklakó” babák számára ugyancsak nagyon jótékony hatású.
Fizikai hatása
Segíti a hörgők megnyílását, javítja a tüdő és a szervezet összes sejtjének oxigénellátását. A folytonos mozgás visszaadja a gerinc csigolyáinak a megfelelő mozgékonyságot. Erősíti az immunrendszert. Beindítja a méregtelenítési folyamatokat.
A kezelés kényelmes ruhában történik, ez is elősegíti a kezelt személy kellemes ellazulását.

 

Kezelések:

Reinkarnációs
terápia

Belső Utazás

Szivárvány
kezelés

Szivárvány
regresszió

Holisztikus
lélekringatás

Lágy
csontkovácsolás

Fejkezelések

Nyári tábor

Tanfolyamok

Nyári varázslóképző